antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Çbellek taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş minval ile az çok uyumludur. Beyaz zehir renkler ile komple bir intibak halindedir.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar sülale dekorasyonunda çağdaş bir bedii belirlemek isteyenler bağırsakin kıyak bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda ancak ve zarif bir atmosfer oluşturur.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve habbe özge odalarıyla temasyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana bedel katar.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore geçirmek ve eşyalarınızı yerleştirmek muhtevain oldukça kullanışlı ve avantajlı bir mutfak dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size zevcelik edecektir.

Bu özelliği sebebiyle inanılmaz esnek bir kullanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli özümleme etmesi ve başka metalik özelliklerini içre çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin kellelıca özelliği şunlardır:

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda açık gri, bej, krem rengi, kahverengi kadar renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal zerrinsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi ali fakat aynı zamanda dingin ve içi geniş bir aş damı dekorasyonuna malik goldfix olabilirsiniz. 

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar kurmak derunin kullanabileceğiniz bazı renkleri esrarkeşfedelim:

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabil neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve içi geniş bir düzlem oluşturur. Bu kombinasyon ev sahiplerine goldfix zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Başka nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca art yüzeyinde keçe istila vardır. Bu iş ürün dayanıklılığını artırdığı kabil; koltuğunuzda henüz uysal bir oturma hissi verir. 

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya antrasit gri dekorasyon kataloglarında farklı isimler konulsa da zirda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Antrasit rengi denk odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin denk odalarında kullanılmaya temellandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Özel tasarımı sayesinde hareketsiz baskı ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu sefer olanakı esenlar.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabil kıpkızıl yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olabilir. Bu renkler saf bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page